25 september 2022

Gillende keukenmeiden

Ik ben bezig met een kleine reorganisatie onder de balie. Schuif wat mapjes en doosjes aan de kant, graai naar een pen die daar achter gevallen is en ineens zie ik iets zwarts wegschieten.. met een kleine hartverzakking als gevolg. Heel stoer, althans dat vond ik zelf, kijk ik iets verder om het hoekje en krijg een tweede hartverzakking… Een serieus dikke spin, en het idee dat die daar dus al een tijdje vlak bij mijn benen leeft.. brrr

Lees meer »
23 augustus 2022

Wat maakt een goede tandartspraktijk?

Een vraag die ik mijzelf regelmatig stel sinds ik hier werk. Voordat ik hier naartoe verhuisde had ik weinig weet van wat een tanderts de hele dag doet. Ja patiënten zien, duh.. En dat er veel administratieve rompslomp bij komt kijken kon ik ook wel raden.

Lees meer »
12 mei 2022
3 februari 2022
11 januari 2022

Het meisje

Vandaag kwam er een meisje, ik schat haar op een jaar of tien, in haar eentje de praktijk binnen. Ze heeft een afspraak bij de preventie assistente. Na het spoelen wijs ik haar de weg naar boven, waar haar behandeling plaats zal vinden.

Lees meer »
2 januari 2022

Eerste werkweek

Mijn eerste werkweek.. beetje rustig opstarten zou je zeggen.. Het team leren kennen, 2 assistentes en de tandarts, allemaal hartstikke vriendelijk en behulpzaam. Het bedrijf leren kennen, ik moet mijn weg zien te vinden in de administratie en agenda, waar staat alles, hoe werkt het programma, wat is normale gang van zaken, je kent het wel..

Lees meer »
1 januari 2022

Gebakjes

Wat ga je doen?!   Op zich heb ik wel vaker ‘interessante’ levenskeuzes gemaakt, maar deze keer kwamen mijn vrienden en familie echt niet meer bij van het lachen.

Lees meer »